Autostrasse

import og eksport af specialbiler

Om Autostrasse

Med over 20 års erfaring i import og eksport af specialbiler, kan vi tilbyde dig markedets absolut bedste vilkår. Vi tilbyder fleksible løsninger i forhold til finansieringen, og vi kan rådgive i alt indenfor flex- og split-leasing eller køb. Vi har stor erfaring med at finde frem til den rette bil, og vi tilbyder desuden kommissionssalg af Porsche, Ferrari, Bentley eller Lamborghini.
Din vigtigste opgave er at beslutte dig for, hvad din drømmebil er. Derfra sørger vi for at få den drøm realiseret, og det kan ske på bare fem dage i leveringstid. 

Autostrasse er søster-virksomhed til tyske Autostrada Sport GmbH. Det er en af de største og mest erfarne forhandlere på det internationale marked. Det giver konkrete fordele for dig:Vi har lave omkostninger på Import 


• Vores egne folk tjekker bilen inden hjemkomst, og sørger for, den er klargjort inden levering. 
• Vi tager din bil i bytte efter endt leasing, og med vores udenlandske afdelinger er der mange potentielle købere. 
• Vores personale er belært af mange års erfaring, så vi sikrer, at vi yder den optimale rådgivning for dig som kunde. 
• Vi har et bredt, internationalt netværk, og det giver os en optimal placering på markedet og du får de bedst mulige biler
• Vi ved, at en af vores styrker ligger i kundetilfredsheden. Vores kunder anbefaler os til deres venner, og det er den optimale garant.  


Drømmer du om en specialbil, så skriv gerne en mail eller ring. Vi vil helt sikkert være i stand til at hjælpe dig både med køb og salg af special biler.